Deltageul 7, Stellendam

€ 339.000,- k.k. / € 2.800,- p/m

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 339.000,- k.k.
Huurprijs
€ 2.800,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
246 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
166m²
Vloerbelasting
1000

Kantoorruimte

Oppervlakte
300m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Een royaal, fraai bedrijfspand met vele mogelijkheden op het bedrijventerrein Korteweg te Stellendam. Korteweg is een bedrijvig bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijven. Een prima locatie; nabij de N57, de havens van Stellendam en de Haringvlietdam. U rijdt dus in korte tijd richting Euro... lees meer

Een royaal, fraai bedrijfspand met vele mogelijkheden op het bedrijventerrein Korteweg te Stellendam. Korteweg is een bedrijvig bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijven. Een prima locatie; nabij de N57, de havens van Stellendam en de Haringvlietdam. U rijdt dus in korte tijd richting Europoort, Rotterdam en Zeeland.

Deltageul 7 is een ruim pand met aan de voorzijde een grote glazen pui met entree en aan de achterzijde twee overheaddeuren v.v. een loopdeur.
In de huidige staat is het pand als volgt ingedeeld: entree/hal met toilet; royale showroom/kantoorruimte, opslagruimte; een tweede en derde toilet. De begane grond is 166m² groot. Op de etage zijn een keuken; showroom; kantoor. De verdieping is 134 m² groot.

Vloerbelasting op de begane grond ca. 1000kg/m2, op de verdieping ca. 500kg/m2.
U heeft de beschikking over eigen parkeerplaatsen, aan de voorzijde en aan de achterzijde, in totaal 10 stuks. Aan de voorzijde zijn er verder ruim voldoende vrij te gebruiken parkeerplaatsen. Een geweldig pand voor uw bedrijf, of een prima investering met verhuur mogelijkheden!

Huur: eventueel is het pand ook te huur, huurprijs is afhankelijk van het gewenst opleverniveau. Huurprijs in de huidige staat: € 2.800,00 + € 75,00 servicekosten per maand, exclusief btw en gwe. Huurcontract 5 + 5 jaar, 3 maanden bankgarantie/waarborgsom.

Locatie

Contact opnemen