Pascalweg 23, Hellevoetsluis

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2007

Kantoorruimte

Oppervlakte
120 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
1

Omschrijving

Bedrijventerrein Kickersbloem 2 is gelegen in Hellvoetsluis N-O. De ontsluiting naar het landelijk wegennet is uitstekend omdat het bedrijventerrein is gelegen op een steenworp van de N 57. Via de N57 is de aansluiting op de A 15 en A4 snel gemaakt. De interne ontsluiting via de Christiaan Huygenswe... lees meer

Bedrijventerrein Kickersbloem 2 is gelegen in Hellvoetsluis N-O. De ontsluiting naar het landelijk wegennet is uitstekend omdat het bedrijventerrein is gelegen op een steenworp van de N 57. Via de N57 is de aansluiting op de A 15 en A4 snel gemaakt. De interne ontsluiting via de Christiaan Huygensweg en Nijverheidsweg is uitstekend te noemen. Het project is opgezet voor bedrijven met een kleinschalig karakter alsmede startende en doorstartende bedrijven. Door de systematische aanpak, worden de units aantrekkelijk in prijs. Huurprijs ca. € 125,- /m² jaar excl. BTW. Oplevering: per direct.

Vloeroppervlak 1e verdieping (kantoorruimte) ca. 55 m2
Lengte 8,76
Breedte 6,78
Verdiepingshoogte 2,70

Multifunctionaliteit: de aangeboden bedrijfsruimte is bruikbaar als showroom, atelier, werkplaats, opslagruimte, kantoor.

Uitstekende onderhouds– en energiearme bouw: een solide fundering, het gebruik van eerste klas bouwmaterialen met hierop de gebruikelijke garanties geven u de zekerheden die u zoekt. Ook zijn de gebouwen onderhoudsarm door de gevels geheel traditioneel uit te voeren, dat wil zeggen in metselwerk spouwmuren. Uiteraard zijn de muren, de wanden, het dak en de dubbele beglazing perfect geïsoleerd, zodat de exploitatiekosten minimaal blijven.

Ruime parkeergelegenheid: elke unit heeft een aandeel in het gemeenschappelijke terrein en parkeerplaatsen.

Veilig: veel aandacht wordt er besteed aan de inbraakpreventie. Naast kwalitatief hang- en sluitwerk, zal er ook de nodige buitenverlichting worden aangebracht. Deze zal worden voorzien van een automatisch aan- en uit oog zodat er ook in de avond een veilig klimaat wordt geschapen. Per unit zal een buitenlamp op de gevel worden gemonteerd, deze worden elk afzonderlijk aangesloten op de elektra meter van de unit.

Situering bedrijventerrein Kickersbloem 2:
Locatie van de bouwkavel: bedrijventerrein Kickersbloem 2 is te bereiken via de Kanaalweg WZ, Nijverheidsweg en Christiaan Huygensweg, via de Sprong, Kooilaan, Dierenriem, Nijverheidsweg en Christiaan Huygensweg kunt u de locatie ook bereiken.

Locatie

Contact opnemen