Visserszijde 11a, Geervliet

€ 995.000,- v.o.n.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 995.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Geervliet Visserszijde 11-A

Idyllisch wonen onder de rook van Rotterdam!
In Geervliet mogen wij u een ruime (bouw)kavel van ca. 800 m² met paardenstalletje aanbieden. Op de kavel wordt een royale vrijstaande woning aangeboden, uitgevoerd door een gerenommeerde aannemer (met predicaat van Hoflevera... lees meer

Geervliet Visserszijde 11-A

Idyllisch wonen onder de rook van Rotterdam!
In Geervliet mogen wij u een ruime (bouw)kavel van ca. 800 m² met paardenstalletje aanbieden. Op de kavel wordt een royale vrijstaande woning aangeboden, uitgevoerd door een gerenommeerde aannemer (met predicaat van Hofleverancier).

De woning (zie impressie) met garage/berging heeft een totaal gebruiksoppervlakte van ca. 170 m² , wordt traditioneel gebouwd conform alle huidige eisen (zoals zonnepanelen + warmtepomp) en kan (nog)geheel naar uw wens worden ingedeeld en afgewerkt.

De kavel ligt prominent in het centrum, vlakbij het voormalige rijksmonumentale gemeentehuis (uit 1346) dat Geervliet rijk is. Tegenover het pand ligt het oude haventje dat al lang niet meer in gebruik is, met ook de Bernisse Molen, gebouwd op een voormalige verdedigingstoren die deel uitmaakte van de stadsmuur in directe nabijheid.

Geervliet kreeg in 1381 stadrechten en was zo in de middeleeuwen beschermd door stadsmuren, deze kleine stad ligt in de gemeente Nissewaard, ten zuiden van het Europoort-/Botlekgebied en ten noorden van de Bernisse, dit is een uitgestrekt natuur- en recreatiegebied met veel water. Het vormde van oudsher een belangrijke verkeersader tussen de wateren het Spui en het Hartelkanaal.

De vraagprijs voor de kavel met woning bedraagt* € 995.000,-- v.o.n.
*Excl. Afbouw (w.o stucwerk, keuken- en badkamerinrichting).

De mogelijkheden bespreken wij graag met u.

Locatie

Contact opnemen